Om Tankmobil

Tankfordon som anpassas för att höja lönsamheten
Top_image_large

Branschledare med mer än 60 års erfarenhet

Tankmobil utvecklar, konstruerar och tillverkar högkvalitativa och kundanpassade tank- och bulkfordon. Vi bygger tank- och bulkpåbyggnationer samt efterfordon som släpvagnar, kärror och semitrailers samt växelflak- och containertankar. Tack vare vår långa erfarenhet besitter vi en unik spetskompetens som kommer våra kunder till stor nytta.

Sedan 60-talet har vi levererat många tusentals enheter av olika typer och specifikationer till kunder i Norden. Detta gör oss till ett av de absolut mest erfarna och etablerade företagen i branschen. Tankmobil är familjeägt och vi har all vår verksamhet samlad i Ystad. 

Vi tillverkar det allra mesta i egen regi vilket ger oss bättre kontroll och blir en kvalitetsgaranti för hela processen. All tillverkning sker med vår erfarna personal och med de modernaste produktionsutrustningarna. I vår verkstad på ca 7 000 m2, har vi bl a hel- och halvautomatiska svetsutrustningar, tankrullbord och tankjiggar, monteringshall med all testutrustning samt egen blästringshall och målningshall.